Banner2.jpg


Stempels van je eigen ontwerp
Juffenstempels
Stempels
Stempelinkt
Labeltags
Enveloppen
DIY
Grafische ontwerpen


Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Contact | Mail ons

 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Kriebels lifestyle online - Voorwaarden

Overeenkomst
Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Kriebels lifestyle) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).

Levering
Kriebels lifestyle draagt zorg voor een goede levering van de bestelde artikelen. Kriebels lifestyle behoudt zich het recht voor de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Verzending
Artikelen worden verzonden via PostNL als de betaling ontvangen is. Kriebels lifestyle is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door PostNL. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant.

Prijzen
Prijzen op de website van Kriebels lifestyle zijn vaste prijzen. De prijzen worden vermeld in Euro's en zijn exclusief verzendkosten. Kriebels lifestyle valt onder de kleine ondernemersregeling bij de Belastingdienst, derhalve wordt er geen BTW gerekend. Kriebels lifestyle kan geen factuur met BTW schrijven.

Betaling
Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 8 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Mocht Kriebels lifestyle na 8 dagen geen betaling hebben ontvangen, dan vervalt automatisch de reservering.

Retourzending
Artikelen kunnen retour gezonden worden binnen 8 dagen na ontvangst. Graag Kriebels lifestyle hierover inlichten binnen 48 uur na ontvangst van de zending. Artikelen worden retour genomen als ze teruggezonden worden in de oorspronkelijke staat en in dezelfde onbeschadigde verpakking. Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd (met aftrek van de verzendkosten). Artikelen die op bestelling zijn ingekocht (lees: op maat gemaakt zijn) kunnen niet retour genomen worden. Afgeprijsde artikelen worden eveneens niet retour genomen. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden niet aangenomen of gecrediteerd. Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant. In geval van een fout van de kant van Kriebels lifestyle zal Kriebels lifestyle de kosten dragen voor retourzending.

Garantie
Kriebels lifestyle garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed.

Aansprakelijkheid
Kriebels lifestyle is niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde artikelen. Klant dient, alvorens de bestelling te plaatsen, de geschiktheid van de artikelen te beoordelen. Kriebels lifestyle is dan ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de klant.

Disclaimer
De op de website getoonde informatie wordt door Kriebels lifestyle met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Kriebels lifestyle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van de website. Kriebels lifestyle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Kriebels lifestyle opgenomen informatie en prijzen. Hoewel Kriebels lifestyle alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Kriebels lifestyle niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Kriebels lifestyle worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Kriebels lifestyle uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Kriebels lifestyle worden onderhouden wordt afgewezen.

Privacy
Kriebels lifestyle zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Persoonsgegevens worden door Kriebels lifestyle alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Als de klant aangeeft de nieuwsbrief van Kriebels lifestyle te willen ontvangen dan zullen de gegevens voor die doeleinden worden gebruikt. Klanten die een bestelling bij Kriebels lifestyle plaatsen ontvangen automatisch de nieuwsbrief. Afmelden kan via info@kriebelslifestyle.nl.


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Kriebels lifestyle online Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap