Over Kriebels lifestyle

DRUK JE STEMPEL EROP!  –  CUSTOM-MADE STEMPELS

Met een stempel van je eigen logo of ontwerp een onuitwisbare indruk maken.

Dat is het motto van Annemiek de Graauw uit IJsselstein. Zij maakt unieke stempels van logo’s en ontwerpen en heeft sinds 2017 haar eigen webwinkel Kriebels lifestyle.

Een paar jaar geleden ontdekte Annemiek de talloze mogelijkheden waarvoor je een stempel kunt gebruiken. Zij begon met het ontwerpen van tekststempels. Om zelf logo’s te kunnen ontwerpen, volgde zij in 2015 een opleiding grafische vormgeving. Dit heeft onder andere geresulteerd in een eigen lijn met vrolijke stempels en tal van ontwerpen voor winkels en andere bedrijven.

Juffenstempels
De exclusieve juffenstempel met naam van de juf is één van de voorbeelden uit haar eigen collectie. Met deze stempel belonen juffen kinderen met een persoonlijk compliment op hun rapport of werkstuk. Er is ook een meesterstempel.

In de webwinkel vind je ter inspiratie voorbeelden van eerder gemaakte ontwerpen, een assortiment stempels en aanverwante artikelen zoals stempelinkt, labeltjes, pennen en papier. Verder kun je in de webwinkel terecht voor andere creatieve ontwerpen, zoals; ballonkaarten en aftelkalendertjes.

Kriebels lifestyle etaleert haar collectie ook op een kleine selectie markten in Nederland, cadeauwinkels en in concept stores. Sinds kort heeft zij haar werkplek bij de LiefsFabriek in Hazerswoude-dorp en organiseert zij creatieve workshops!

 

 

Resultaat 1–16 van de 174 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 174 resultaten wordt getoond