Over Kriebels lifestyle

Stempels op maat gemaakt

Maak een onuitwisbare indruk met een stempel van je eigen logo of ontwerp! Dat is het motto van Annemiek de Graauw uit IJsselstein. Zij maakt unieke stempels van logo’s en ontwerpen en heeft sinds 2017 haar eigen webwinkel Kriebels lifestyle.

Een paar jaar geleden ontdekte Annemiek de talloze mogelijkheden waarvoor je een stempel kunt gebruiken. Zij begon met het ontwerpen van simpele tekststempels. Om zelf logo’s te kunnen ontwerpen, volgde zij in 2015 een opleiding grafische vormgeving. Dit heeft onder andere geresulteerd in een eigen lijn met vrolijke stempels en tal van ontwerpen voor winkels en andere bedrijven.

Juffenstempels

De exclusieve juffenstempel met naam van de juf is één van de voorbeelden uit haar eigen collectie. Met deze stempel belonen juffen kinderen met een persoonlijk compliment op hun rapport of werkstuk. Er zijn natuurlijk ook stempels speciaal voor meesters.

In de webwinkel vind je ter inspiratie voorbeelden van eerder gemaakte ontwerpen, een assortiment stempels en aanverwante artikelen zoals stempelinkt en papier.

Liefsfabriek

Tegenwoordig heeft Annemiek een werkplek in de Liefsfabriek in Hazerswoude-dorp en organiseert zij creatieve workshops. In de Liefsfabriek werken ‘kleine’ ondernemers die (samen) groots zijn. De fabriek staat midden in de polder en is een combinatie van een werkplek, winkel en te gekke creatieve ruimtes voor workshops of iets anders leuks. Koop je iets in de Liefsfabriek of volg je er een workshop, dan maak je iemand écht heel blij!

 

 

Resultaat 1–16 van de 123 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 123 resultaten wordt getoond